Inis Pályázat Kft.

Az INIS Projektfejlesztő Tanácsadó Kft. és a hazai vállalkozások

Már a kezdetekkor tapasztaltuk, hogy mekkora problémát jelent partnereinknek az eligazodás a visszatérítendő és a vissza nem térítendő források feltérképezésében, kiválasztásában, holott ezek még csak a kezdeti lépések egy sikeres fejlesztés megvalósítása során.

Épp ezért dolgoztuk ki a pályázati projektmenedzsment koncepciót, hogy ne csak az induláskor, hanem a megvalósítás teljes folyamatán keresztül segítő kezet nyújtsunk a vállalkozásoknak, valamint a non-profit szektor szereplőinek, és számukra méltó partnerek legyünk a forráslehetőségek feltérképezésétől kezdve, az ötletgeneráláson, a folyamatok kidolgozásán, az ellenőrzések hosszú menetén keresztül egészen a végelszámolásig.

Fontos tény, hogy az INIS Projektfejlesztő Tanácsadó Kft. nem kizárólag pályázat írással, hanem teljes körű finanszírozási projektmenedzsmenttel foglalkozik, mely magában foglalja a pályázati tanácsadás, írás folyamatát emellett -igény szerint- a megvalósításban és a kivitelezésben is segítséget nyújtunk.

A teljes körű kiszolgálás érdekében dolgoztuk ki pályázati projektmenedzsment szolgáltatásunkat, melyben stratégiai partnereink közreműködésével az összes menedzsment feladat ellátása (forrás kutatás, pályázat írás és tanácsadás, megvalósíthatósági tanulmány készítés, marketing feladatok ellátása, monitoring munkálatok, és elszámolások készítése, közbeszerzések lebonyolítása) egy csatornán keresztül vizsgálható és felmérhető partnereink igényeihez mérten.