Inis Pályázat Kft.

Az Inis Projektfejlesztő Tanácsadó Kft. és az önkormányzatok

Vállalkozásunk már az alapítás óta kifejezett figyelmet fordít az önkormányzatok fejlesztéseire annak érdekében, hogy hatékonyan és folyamatosan elősegíthessük az önkormányzatok, intézményeik és a kistérségek Európai Uniós felzárkózásának eredményes folyamatait.

Területfejlesztési és közbeszerzési szakemberek bevonásával- már önálló koordinációs háttérré nőtte ki magát, emellett létrehoztunk egy kifejezetten önkormányzati és területfejlesztési ügyekkel, projektekkel foglalkozó szakmai csapatot is.

Az önkormányzatok és szervezetek számára workshopokat szervezünk, hogy az önkormányzati alkalmazottak, szervezeti együttműködők között is hatékony munkafolyamatok alakulhassanak ki az uniós források lehívásának érdekében.

Abban az esetben, ha Önkormányzat szeretne pályázni, több szakmai területet kell összefogni a pályázat elkészítése során az Önkormányzaton belül, ami jelentős többlet időt és energiát követel a megbízottaktól.

Cégünk szakemberei ezt a terhet veszik le az Önkormányzat válláról, a pályázat teljes folyamatát végigkövető szolgáltatáscsomagunk összefogja ezeket a különböző szakterületeket, egy helyre fókuszálják az információt, ezzel növelik a hatékonyságot.

Amennyiben nem áll rendelkezésükre az Önkormányzaton belül a megfelelő szakember a pályázat elkészítésének adott részfolyamatához, szakmai csapatunk áll rendelkezésükre, mely közgazdászokból, pénzügyi és kommunikációs szakemberekből áll, akik a pályázatok más-más szakmai területeihez alkalmazkodva tudják sikerre vinni az Önkormányzat pályázatát.