Inis Pályázat Kft.

Inis Projektfejlesztő Tanácsadó Kft.

Pályázatíró szolgáltatás

Pályázatíró szolgáltatásunk során Partnereinknek átfogó, a pályázat teljes folyamatát végigkövető szolgáltatáscsomagot nyújtunk.

Hogy ez mit jelent?

 • Ha Ön most szeretne pályázni: segítségünk nemcsak a pályázat megírására és beadására, hanem az utógondozásra, vagyis a támogatási összeg elnyerése esetén az összeg lehívására valamint a projekt lezárására is vonatkozik.
 • Ha Ön már megnyerte a megpályázott összeget, de problémái adódtak a pénz lehívásával; vagy megnyerte a pályázatot, de a határidők betartásával kapcsolatban gondok jelentkeztek: cégünk szakemberei lerövidítik az elnyert összeg lehívásának határidejét, illetve nem fog meghiúsulni a pályázati szerződés sem a határidő csúszása miatt, hiszen mi maradéktalanul erre tudjuk összpontosítani időnket, energiánkat.

Az INIS Projektfejlesztő Kft. ügyfelei számára pályázatíró szolgáltatásának keretében a következőket nyújtja:

 • Pályázatfigyelés
 • Pályázati anyag elkészítése, eljuttatása a kezelő szervezethez
 • Szükség esetén tanulmányok, üzleti tervek elkészítése
 • Pályázat utógondozása
 • Monitoring adatszolgáltatás a projekt lezárulása után

Pályázatfigyelés

Magyarország Európai Uniós csatlakozását követően jelentősen bővült a versenyszféra szereplői számára elérhető pályázatok köre, melyek segítségével megvalósíthatják rövid- illetve hosszú távú célkitűzéseiket. Cégünk az összes aktuális hazai és Európai Uniós pályázati úton elnyerhető támogatásforma felkutatását, szelektálását illetve kiközvetítését vállalja.

Az Önök fejlesztési elképzeléseihez illeszkedő pályázati lehetőségeket folyamatosan követjük. Fő profilunk a mikro-, kis- és középvállalkozások valamint önkormányzatok támogatása pályázatíró szolgáltatásunk segítségével.

Pályázatok elkészítése

Egy nyertes pályázó minden esetben megfelel a kiírásokban szereplő elvárásoknak, melyet minőségi anyag benyújtásával támaszt alá.

A pályázati anyagok elkészítése kellő szakmai hátteret igényel pénzügyi valamint stilisztikai szempontok alapján. A pályázatíró szolgáltatásunk igénybevételekor minden esetben aktívan közreműködünk Önökkel is, hiszen fontos, hogy a pályázatíró megismerje a pályázót, a támogatást igénylő projektet, annak környezetét.

A pályázati dokumentáció összeállítását megelőzi egy részletes szempontrendszer vizsgálat, melyben ellenőrizzük, hogy a pályázó minden feltételnek megfelel-e. Ezt követőn összeállításra kerül a dokumentáció, mely egy projekt adatlapból illetve mellékleteiből áll.

Tevékenységünk nemcsak a megírásra hanem a pályázat sokszorosítására, megfelelő példányszám határidő előtti beadására valamint a kezelő szervezethez való eljuttatásra is kiterjed.

Tanulmányok, üzleti tervek

A nagyobb projekteknél sok esetben megvalósíthatósági tanulmányt, üzleti tervet vagy marketing tervet kell készíteni, melyet a pályázat részeként csatolni kell a dokumentációhoz. Cégünk vállalja ezen dokumentumok elkészítését is.

Ilyen tanulmányok lehetnek például:

 • megvalósíthatósági tanulmány,
 • esélyegyenlőségi tanulmány (önkormányzat pályázása esetén),
 • költség – haszon elemzés,
 • cashflow tanulmány,
 • üzleti terv.

Pályázatok utógondozása

Sok esetben az elnyert támogatási összeg lehívására nagyobb energiát kell fordítani, mint a pályázat megírására.
Ha Ön, miután megnyerte a pályázatot felkér minket, vállaljuk a pályázatok elszámolását, jelentések elkészítését is a teljes támogatási összeg lehívásáig.

Monitoring adatszolgáltatás

Annak a projektnek a lezárultával, melyhez a pályázati összeget igényelte, pályázattól függően 3-5 éven keresztül minden év április 15 -ig monitoring adatszolgáltatást kell benyújtani a pályázatot kiíró szervezet részére.
Amennyiben igényt tart rá, mi elvégezzük ezt a feladatot is.