Inis Pályázat Kft.

Meghívó a Startup Europe Week (SEW) eseményre

 

Tisztelt Partnereink!

Figyelmükbe ajánljuk az alábbi rendezvényt, melyen Oláh Andrea, az INIS Business Kft. ügyvezetője is előadást tart.

Startup Europe Week (SEW)

Időpont: március 14. 15.00-17.00

Helyszín: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ – 1085 Budapest, Horánszky u. 13.

A rendezvény ingyenes!

„A Startup Europe Week (SEW) – az Európai Bizottság által támogatott esemény – a legnagyobb regionális vállalkozói rendezvény és helyi mozgalom a világon, amelynek célja, hogy segítse a vállalkozókat abban, hogy bárhol is jöjjenek vagy fejlődjenek.

Az SEW következetesen elérte, hogy a helyi ökoszisztémát összekapcsoló, lokálisan összpontosított rendezvényeken keresztül megmutassa a vállalkozóknak, hogy milyen támogatás áll rendelkezésre a saját város- és regionális szinten. A társszervező Budapesten

Cristina Monsone, mérnök, független szakértő az EK-nál a H2020-nál, és tanácsadója az állami- és magánvállalatoknak az innovatív projektek fejlesztésében és az eurofundálási lehetőségek terén.

Az SEW több mint 300 országban van jelen 50+ országban, 250 + helyi társszervező / ökoszisztéma-vezető együttműködésével. A SEW 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban több mint 150.000 vállalkozó vett részt a SEW eseményeken szerte a világon, és több, mint 20 millió + internetes és társadalmi csatornákon megjelenő 6 millió+ vállalkozót, közönséget ért el. Az Európai Bizottság elnöke Andrus Ansip, és mint helyi mozgalom, több mint 18 millió felhasználót ért el a közösségi médián, és több mint 100 ezer résztvevőt minden eseményen.

A Startup Europe Week Európában az induló vállalkozások számára a legnagyobb ilyen rendezvény, és a 2019-es kiadás 2019. március 1-től 15-ig tart. A cél az, hogy tájékoztassa a vállalkozókat a városi és regionális szinten rendelkezésre álló támogatásról és forrásokról. Különösen a Startup Europe Hét jött létre azért, hogy az összes európai régiót bevonja az astartup-fókuszált programba. Jellemzően az ilyen események a Szilícium-völgy formátumát követik (kulcsfontosságú motivációs beszédek, hálózati munkák stb.). De Európa más, és valamivel többet igényel, amikor a startabusinessre van szükség. A regionális sokféleség és a helyi politika kialakítása nagy szerepet játszik az európai induló vállalkozások alakításában. Az európai régiók kulcsfontosságú szerepet töltenek be a vállalkozástól a vállalatba való bejutástól a támogatások vagy adókedvezmények nyújtásáig.

Az előadók magán- és közintézményektől és vállalatoktól érkeznek, pl. Oláh Andrea, az INIS Business Kft. ügyvezetője a magyar strukturális alapok ágazatában, Lennaert Jonkers, a DevelopMinded alapítója és sokan mások.

A SEW18 Budapesten, március 14-én 15:00-17:00 között kerül megrendezésre a H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központban – Budapest, Horánszky u. 13, 1085.

Az esemény részleteit a https://www.f6s.com/sew19budapest címen és az általános rendezvényen találja a www.startupeuropeweek.eu címen.”

Üdvözlettel:

Az INIS Business Kft. munkatársai