Inis Pályázat Kft.

Horizont 2020 workshop

2018-ban a Horizont2020 programban (mely a legkedveltebb európai finanszírozási lehetőség) számos változás történt. Az idei évtől kezdődően bármely szektorban működő magánvállalkozás finanszírozást nyújthat be úttörő innovációjára. A rendszer valamennyi ágazat számára történő megnyitása miatt és a kérelmek számának további növelése érdekében az EU jelentősen növelte a költségvetést is.

 

A Workshop küldetése, hogy bemutassuk a Horizont 2020 változásait és az Ön projektötletének kidolgozásához olyan gyakorlati segítséget adjunk, amellyel nemzetközi színtéren is nyertes projekttel mutatkozhat be. Hiszünk benne, hogy a magyarországi kkv-k számára ez egy kitörési pont. Kutatás-fejlesztésben, informatikában, start-up cégek indításában mindig is jók a magyar vállalkozók, sok magyar találmány azonban nem magyar cégben hasznosul. Célunk ezen változtatni!

 

A rendezvénnyel szeretnénk a magyar cégvezetőket és üzleti döntéshozókat helyzetbe hozni, hogy értsék a Horizont 2020 lehetőségeit, elvárásait, lássák, mire használható és milyen mértékben tudják ezt saját vállalatuk hasznára fordítani.

 

A Workshop-ot Cristina Monsone vezeti: mérnök, független európai szakértő, innovátor, vállalkozó maga is, aki 30 millió eurós támogatási portfoliót választott ki az Európai Bizottság számára 2017-ben. Hosszú ideje szerepel a Horizont2020 támogatási rendszerében értékelőként, javaslatokban és projektekben való részvétele nemzetközi szintű, és mint ilyen, vezető szerepet tölt be a területen. Ő fogja nyújtani az első kézből származó információkat és tippeket a workshop alatt.

 

Program:

1) Hogyan működik az EU finanszírozási tevékenysége?  Hogyan lehet a kkv-knak a releváns 50 000 és 2,5 millió euró közötti egyedi támogatásokat megnyerni?

 

2) Az uniós finanszírozás áttekintése:

Hogyan pályázzunk? Az egész folyamat bemutatása a javaslattól a támogatásig.

 

3) Az értékelés során milyen szempontokat vesznek figyelembe a bírálók:

Mit keres az európai bizottság által kinevezett ajánlatértékelő?

Nyertes pályázatírás: élő demo, esettanulmány készítése egy tipikus vállalkozóról és StartUp-ról, részletes lépésről-lépésre bemutatás arról, hogyan írhat egy javaslatot nagy nyerési esélyekkel a pályázó.

 

Várható időpont: 2018. szeptember/október

Helyszín: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ – 1085, Budapest, Horánszky u. 13

Férőhelyek száma: max. 20 fő

Részvételi díja: 50.000 Ft + Áfa